PAL, MDF, placaj și lemn sunt materiale cel mai des utilizate în fabricarea oricaror modele de mobila, uși, constructii publicitare și standuri de expoziție. 

Plasați o cerere pentru servicii de tăiere sau vînzare MDF infoliat, blat din piatra, tăiere MDF furniruit, lemn, croiala, frezare etc -  managerii noștri vă vor contacta în viitorul apropiat și vă vor răspunde la toate întrebările parvenite.

 Spre deosebire de tăierea liniară a materialului, frezarea pe o mașină CNC vă permite să produceți părți cu contururi complexe, și o precizie înaltă, majorînd în mod semnificativ productivitatea. Acest lucru deschide excelente oportunități pentru designeri și arhitecți.

 Panourile MDF acoperite cu pelicula PVC sunt cea mai economică și mai eficientă soluție în industria de mobila din Romania. Această acoperire face plăcile mai durabile, mai rezistente la uzură, umiditate, lumină și colorare. Datorită naturii termoplastice, filmul preia cu ușurință forme de unghiuri, se lipește perfect pe suprafețe convexe și concave.

 Filmele din PVC îndeplinesc toate standardele de igienă. Acest film din PVC are rezistență chimică înaltă, este non-toxic, precum și posedă rezistență la zgârieturi.

 După lipirea cu folie din PVC, placile MDF devin rezistente la umiditate, iar prezența unei varietăți de texturi și culori de acoperire poate satisface orice gust, chiar și cel mai pretențios.

 Fronturi MDF vopsite, fronturi PVC 

 Mai mult de 1000 de decoruri și tipuri - culori lucioase și mat; structura lemnului, a betonului sau a pietrei, patină, efect metalic sau efect perla – indiferent de modelul pentru care veți opta, veți beneficia de calitate la preț de producător. ANDANIA CONCEPT vă pune la dispoziție fronturi MDF vopsite sau infoliate, servicii de vopsire fronturi, servicii de tăiere panouri lucioase MDF și multe altele direct de la producător la cele mai avantajoase preturi in Romania.

 Baza acestor fronturi este MDF, pe care se aplică vopsele acrilice cu ulterioara lustruire. Fronturi vopsite MDF se caracterizează prin rezistența sporită la căldură și umiditate și, prin urmare, sunt utilizate în principal la producerea modelelor de mobila la comanda pentru bucatarii si bai.

 La dispoziția clienților este pusă o gamă largă de culori și nuanțe. În procesul de producere fronturi MDF vopsite, compania Andania Concept folosește sistemele de vopsire cu ciclu închis. Datorită acestui fapt, comandînd fronturi MDF vopsite – beneficiați de toate avantajele și în fabricarea mobilierului ergonomic modern.

 Comparativ cu fronturi din lemn natural și fronturi infoliate (cu pelicula PVC), fronturile vopsite se caracterizează prin:

 • rezistența la temperaturi înalte,
 • rezistența la umiditate, precum și la lumina directă a soarelui;
 • posibilitatea alegerii nuanței și texturei dorite în conformitate cu designul preconizat

 Cel mai confortabil serviciu de taiere si croiala PAL din Romania:

 • Decuparea / taierea plăcilor din PAL laminat, MDF, PFL, blat din piatra artificiala
 • Lipirea marginilor ABS
 • Frezarea pieselor (formă curbilină)
 • Tăierea canelurii (șanțului) pentru PFL (pentru sertare superioare din bucătărie)
 • Tăierea blatului pentru chiuveta și plita
 • Ambalarea pieselor de mobilier

 În afara de servicii de vopsire, lipire, tăiere și croială, compania Andania Concept vă propune spre vinzare:

 • panouri MDF lucioase si mate
 • panouri MDF infoliate ( MDF cu PVC)
 • panouri MDF vopsite
 • panouri MDF furniruit
 • piatra artificiala Dupont Corian si Montelli