PANOURI MDF LUCIOASE (PVC PELICULA) 2800*1220*18mm


.

COLECȚIA - SOLID LUCIOS

01G - Alb
 
 
 
 
02G - Negru
 
 
 
 
03G - Crem
 
 
 
 
04G - Bej
 
 
 
 
05G - Bordo
 
 
 
 
06G - Casmir
 
 
 
 
07G - Capucino
 
 
 
 
08G - Violet
 
 
 
 
09G - Antracit
 
 
 
 
 

COLECȚIA - UNIMETALLIC LUCIOS

10G - Galaxy Alb
 
 
 
 
12G - Galaxy Gri
 
 
 
 
13G - Galaxy Aur
 
 
 
 
 

COLECȚIA - SOLID MAT

01M - Alb
 
 
 
 
03M - Crem
 
 
 
 
04M - Gri
 
 
 
 
06M - Gri casmir
 
 
 
 
07M - Capucino
 
 
 
 
08M - Mustar
 
 
 
 
 

 Modelele de panouri si fronturi MDF infoliat de multi ani sunt considerate drept material de incredere. Ele sunt utilizate pe scară largă în crearea de modele de mobila pentru seturi de baie si bucatarie. Fronturi MDF infoliate, al căror preț le face accesibile pentru fiecare consumator, prelungesc durata de viață a mobilierului și facilitează menținerea curățeniei suprafeței.

  1. Variantele cu panouri MDF infoliate de perete sunt cele mai accesibile și răspîndite. În procesul de producere a modelelor de mobila pentru bucatarii și camere de baie sunt practic indispensabile. Rezistența acestora se datorează tehnologiei de confecționare prin acoperirea plăcii cu pelicula și clei cu o compoziție adezivă specială și sistem de presare performant. Această simbioză tehnologică rezultă un produs desăvîrșit ca calitate, rezistent la efecte mecanice și raze ultraviolete și extraordinar de stilat datorită efectului său lucios și mat.
  2. Panourile PVC lucioase sunt mult mai ușoare decât structurile din lemn masiv, în plus, sunt ușor de asamblat și fixat. Modelele de fronturi infoliate luci sau mat posedă  o gama atractivă de culori care poate fi utilizată în orice interior, indiferent de proiectul de design preconizat.
  3. MDF panouri lucioase de perete sunt rezistente la zgârieturi și rezistente la curățare abrazivă cu detergenți. Rezistă șocurilor și temperaturilor înalte, iată de ce acestea sunt utilizate cu succes în bucătării și holuri. Rezistența sporită la umiditate a placilor infoliate poate fi utilă atunci când se lucrează la amenajarea balcoanelor și livingurilor. În plus față de toate celelalte avantaje, acest material nu pierde culoarea sub razele soarelui și nu se deformează.

Puteți achiziționa panouri lucioase din MDF în Romania vizitând site-ul magazinului online, unde, printre varietatea imensă propusă de noi, producătorii autohtoni, puteți alege cele care se vor potrivi cu succes interiorului creat. Aveți posibilitatea de a alege modelul si nuanta de culoare dintre cele prezentate în catalog sau vizita oficiul nostru si examina paleta de culori originală, aplicată pe mostre.

 ANDANIA CONCEPT recomanda cu incredere utilizarea modelelor de fronturi lucioase sau mat din MDF intr-o varietate de spatii. Fronturile MDF infoliat in crearea unui ambient modern, realizat cu suprafete rafinate, confera un plus de eleganta si stil pentru bucatarii, camere de zi, dormitoare, bai, restaurante si magazine.

 Mărimea unei foi MDF infoliat lucios / mat constituie 2800*1220*18MM . La noi puteți nu doar cumpara foi intregi MDF infoliat, ci si beneficia de servicii de tăiere și prelucrare a panourilor pe utilaj CNC, precum de a lipi  margini natale ABS.

Puteti cumpara panouri frontale din MDF acoperite cu folie PVC lucioasa sau mat in incinta oficiului companiei ANDANIA CONCEPT situat pe adresa: Romania, or.Iaşi, str. Bucium 34 (Incinta Moldomobila SA)