MDF lucios — panouri 5K LAMIGLOSS

5K LAMIGLOSS importat de compania Andania Concept este un panou lucios realizat pentru un interior modern. Bucatarii, dormitoare, camere de baie, vestiare și chiar dulapuri perete în orice cameră de zi vor căpăta o strălucire caracteristică lucioasă dacă sunt decorate cu plăci 5K LAMIGLOSS .

5K LAMIGLOSS este o bază solidă și fiabilă din MDF acoperită cu folie decorativă PVC sau PET. Această acoperire este caracterizată printr-un grad sporit de specularitate și culoare saturată, precum și rezistența la zgârieturi și la influența produselor organice (ulei, oțet, ceai, cafea etc.) și soluțiilor chimice de uz casnic (precum praf de spălat, înălbitori, detergenți).

5K LAMIGLOSS, reprezentat de o gamă variată de decoruri, este disponibil în plăci de 1220 x 2800 x 18 mm. Suprafața frontală este acoperită de o peliculă specială din PVC sau PET, stratul de acoperire din spate fiind un film de melamină albă.

5K LAMIGLOSS de la ANDANIA CONCEPT este confecționat pe linie automată avansată de producție europeană. Baza MDF — reprezintă un panou de înaltă densitate și rezistență sporită. Specialele folii PVC și PET sunt furnizate de producători de renume mondial din Germania și Coreea de Sud. Filmul este lipit cu adeziv poliuretanic ecologic de producție europeană.

Caracteristicile tehnice ale modelelor de panouri lucioase din MDF acoperite cu folie PVC

MDF panouri lucioase cu acoperire PVC sunt utilizate în fabricarea de fronturi de mobilier.

  1.  Suprafața panoului lucios este acoperită cu un film stretch original.
  2.  Înainte de aplicarea acoperirii, suprafața placii MDF trebuie șlefuită.
  3.  În procesul de ambalare, panourile MDF sunt sortate după dimensiuni similare și așezate pe un palet deasupra căruia este aplicată pelicula de protecție și un strat de carton. Paleții sunt legați cu curele.
  4.  Fiecare palet este etichetat cu indicarea conținutului acestuia.
  5.  Este necesar să se acorde atenția cuvenită depozitării panourilor, pentru a preveni apariția de lovituri la margini și colțuri, îndoierea și răsturnarea acestora.
  6.  În procesul de fabricare a panourilor, este interzis contactul plăcilor, fapt care ar putea deteriora suprafața lucioasă a acestora.
  7.  Datorită faptului că panoul lucios MDF este deosebit de sensibil la impacturi și zgârieturi, trebuie avută grijă în timpul etapelor de producție și instalare.
  8.  Utilizarea panourilor MDF lucioase în locuri deschise cu acces direct de lumină solară, în locuri umede și în locuri tratate cu apă afectează negativ durata de existență a articolelor din MDF lucios.
  9.  După instalare, folia protectoare stretch care acoperă panourile MDF lucioase se înlătură.

 Condiții de exploatare a modelelor MDF lucios in Romania

  1. Panourile MDF lucios ro se exploatează în spații închise, care nu sunt supuse devierilor de temperatură și cu o umiditate relativă până la 80%
  2. Nu se recomandă instalarea apropiată a modelelor de fronturi din MDF lucios cu dispozitive de încălzire (sobe, sobe, cuptoare etc.), deoarece contactul cu alte suprafețe sau aer fierbinte, a căror temperatură depășește 80 de grade C, poate cauza deformarea și detașarea filmului din PVC de pe baza panoului.
  3. Nu se recomandă supunerea panoului MDF lucios ro la schimbări bruște de temperatură. Îndepărtarea foliei protectoare de pe panourile MDF lucioase, ar trebui să fie făcută doar după instalare.
  4. Nu utilizați pulberi abrazive și solvenți pentru îngrijirea panourilor MDF lucioase. Puteți folosi o cârpă umedă moale și detergenți non-agresivi. Lucrați cu panouri MDF numai pe suprafețe netede, evitînd zgârierea stratului de film.

Dacă sunteți producator de mobila la comanda in Romania ( Iasi, Bucuresti, sau orice alt oraș) și sunteți în cautare de parteneri fideli și furnizori de materie primă precum panouri MDF lucioase sau mate – nu ezitați să ne contactați. Ne aflăm pe adresa: or.Iaşi, str. Bucium 34 (Incinta Moldomobila SA). Livrăm materiale pe întreg teritoriul Romaniei.

Dacă sunteți un client ce dorește să procure fronturi din MDF lucios / mat sau sa opteze pentru servicii de mobila la comanda din MDF lucios – de asemenea ne puteți vizita pe adresa or.Iaşi, str. Bucium 34 (Incinta Moldomobila SA)  sau ne puteți contacta pentru eventuale informații prin telefon sau chat expus în partea de jos a site-ului nostru.

Compania Andania Concept este mereu gata să vă ajute în procurarea materialelor din MDF lucios de calitate la cele mai rezonabile preturi din Romania. Vă garantăm calitate si cel mai mic pret pe piață.