Panouri MDF mat in Romania

În timp ce modelele de fronturi MDF lucioase  continuă să rămînă cele mai populare pe piața indusreiei de mobila din Romania, experții observă o creștere accentuată a cererii de fronturi MDF cu suprafață mată. Placile MDF mat au o textura excelent de rezistentă și unica ca design. La atingere, simțiți căldură, spre deosebire predecesorul sau rece din MDF lucios Avînd aspect neted și matasos, placa MDF mat permite mâinii să alunece cu ușurință pe suprafață. În plus, pe asemenea fronturi mate nu rămîn amprente la suprafață. Placile MDF mat creeaza un design elegant care va rămîne mereu in vogă. Decorurile calde și monotone vor fi îndrăgite de amatorii culorilor moi și  interioarelor calme și confortabile.

Combinația de decoruri lucioase și mate în designul mobilierului sugerează un număr nelimitat de opțiuni de aplicare.

Cum alegem fronturi MDF mat

Bucătăria nu este doar o încăpere, este mobilier, și prin urmare, comoditate și practicitate, fronturi sigure și stilate, accesorii calitative și funcționale. Cele mai interesante și diverse după forme și culori fronturi de bucatarie sunt realizate din panouri MDF acoperite cu folie din PVC fie ca sunt lucioase, fie că sunt mate. Andania Concept vă pune la dispoziție o varietate de modele și nuanțe. În catalog puteți găsi panouri sau fronturi MDF cu suprafață lucioasă și sau fronturi cu pelicula PVC mat, al căror pret atrage cumpărătorii nu doar prin accesibilitatea sa, ci și datorită raportului veridic pret/calitate.

Modelele de fronturi MDF lucios nu întotdeauna pot arăta bine în interior, în timp ce suprafața mată este un simbol al păcii, încrederii, fiabilității și durabilității.

Percepția spațiului înconjurător în bucătărie se bazează pe impresia primită de la suprafața pereților și a mobilierului. Cu noi, puteți crea o astfel de suprafață folosind cele mai moderne materiale. Puteți cumpăra un panou mat MDF în incinta magazinului nostru situat pe adresa: Iasi, strada Bucium 34 (in incinta Moldomobila SA) la un preț foarte atractiv și destul de accesibil, acordând o atenție deosebită calităților cum ar fi:

  • rezistența umidității aerului;
  • expunerea la efectele negative ale produselor chimice, fără care nu există detergenți și produse de curățat;
  • rezistența la modificări ale temperaturii ambiante;
  • durabilitate și fiabilitate;
  • capacitatea de a servi timp de mulți ani;
  • supunerea la fisuri, chipsuri, schimbarea formei.

Un panou MDF mat cu finisaj calitativ va decora orice construcție de mobilier și îl va proteja de zgârieturi și crăpături. O caracteristică distinctivă importantă a acestui material este capacitatea de a se actualiza fără a schimba mobila însăși. Este suficient să înlocuiți direct cîteva fronturi MDF, încît  bucătăria Dumneavoatsră să capete un aspect nou și modernizat. Schimbînd efectul de lucios pe mat, sau culoarea la fronturi imediat vă va permite să redați mobilei o viață și ambianță nouă spațiului de locuit.

Procurați panouri MDF cu folie PVC mată

Panourile MDF mat pot fi achiziționate în Romania, folosind posibilitatea de a face o comandă prealabila pe site sau vizitînd oficiul nostru din Iasi (str. Bucium 34). Aici puteți afla despre caracteristicile materialului, specifica dimensiunile necesare, obține confirmarea posibilității de tăiere în conformitate cu dimensiunile cerute.

Modelele de panouri si fronturi MDF mat sunt prezentate în catalogul nostru online, în funcție de disponibilitatea produselor în stoc. Achiziționarea unor astfel de panouri vă va oferi posibilitatea de a schimba aspectul bucătăriei, de a mări durata de viață a setului de mobilă, de a face mobilierul sigur din punct de vedere al mediului, de a renova mobila existentă.

Pretul unui panou MDF cu PVC mat îndeplinește cerințele consumatorilor cu un nivel mediu de venit și permite tuturor să cumpere panouri MDF. Pentru a face acest lucru, potențialul cumparator va trebui să elaboreze corect o cerere de pret, să clarifice dimensiunile necesare, să concretizeze locul de livrare sau montare și să confirme comanda.